Backend-utvecklare med erfarenhet av AWS till snabbväxande start-up

Vill du ha ett arbete med stora friheter och flexibilitet? Med bra förmåner och möjlighet till optioner? Vill du vara med och växa ett bolag från ett fåtal anställda till en global spelare?

Just nu söker vi på Ifrågasätt efter ytterligare en driven backend-utvecklare med rätt inställning som vill bli en viktig del i vårt utvecklingsteam. Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av backend-utveckling i valfritt språk. I dag sker utvecklingen i Node.js och Go, så det är självklart ett plus om du redan har erfarenhet av ett eller båda av dessa. Dock går det bra även med erfarenhet av något annat liknande språk. Erfarenhet av SQL är ett måste och vi tar för givet att du är van vid Git. Vi använder AWS, så om du har kunskaper om det är även det ett plus.

Placeringen är i Malmö med stor flexibilitet gällande arbetstider. Då vårt team fortfarande är litet kommer du ha goda möjligheter att påverka vår riktning framåt samt växa med bolaget.

Ifrågasätt är en snabbväxande svensk startup som levererar produkter som skapar engagemang, lojalitet och driver trafik till våra kunder inom nyhetsmedia. På mindre än ett år har vi redan fått stora kunder som Dagens Nyheter, Dagens industri samt Göteborgs-Posten. Nu rustar vi för att fortsätta vår resa och förbereder en internationalisering. En resa vi hoppas att du vill vara med på.

Ansök via jobb@ifragasatt.se. För frågor är du välkommen att kontakta vår vd Gustav på 040-370 360.